Schoon opleveren van een leeg huis of pand

Bij het opleveren van een huis of appartement komt meer kijken dan vaak gedacht wordt. Het is meer dan het leeg maken van een huis.

Dankzij onze ervaring en onze zorgvuldige manier van werken, heeft u na onze werkzaamheden, geen werk meer aan de betreffende woning. De door ons opgeleverde woning, valt binnen de eisen die gesteld worden door de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij.

U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  • Het verwijderen van vloerbedekking in alle vormen: bedekkingen op trappen en borders, tapijt, laminaat, parket en onderlagen, spijkerlatten en lijmresten.
  • Demonteren van niet originele zaken aan vloeren, plafonds en muren zoals schroeven, lampen en gordijnen, gordijnrails, planken en het herstellen of vullen van gaten.
  • Uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken voor een frisse oplevering.
  • Kleine en grote herstelwerkzaamheden zoals behang verwijderen, stucwerk of schilderwerk als de verhuurder dat van u verwacht.
  • Het verwijderen van plavuizen en het egaliseren van vloeren.

De woningen wordt leeg, netjes, fris, bezemschoon of gestofzuigd opgeleverd.

Wij weten dat er met de inboedel op zorgvuldige wijze moet worden omgegaan, zodat alle goederen de juiste bestemming krijgen. Ook het vervoeren van de goederen is een punt van aandacht. Wij kunnen de goederen voor u komen halen, zie de informatie hierover op onze website.

Naast de inboedel, krijgt u bij een woningontruiming te maken met eisen van verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij. De woning moet vaak helemaal in lege en originele staat worden opgeleverd en goed worden schoongemaakt. 

Ook herstelwerkzaamheden kunnen nodig zijn. Wilt u dat dit allemaal goed voor u wordt geregeld, maar heeft u hiervoor zelf geen tijd? Wij doen het graag voor u! Wij zorgen ervoor dat de woningontruiming goed en naar tevredenheid wordt geregeld.

Voor meer vragen over de voorwaarden kunt u telefonisch, of via e-mail, contact met ons opnemen.

ADRES

Boterdiep 85

9712 LL Groningen

Telefoon 050-3640114