Ophalen goederen

Heeft u nette spulletjes, zoals meubels, boeken, kleding, keukengerei en dergelijke over, en wilt u deze kwijt? Dan kunnen wij het gratis bij u komen halen!

Heeft u te maken met een gehele woning die ontruimt moet worden? Dit kan door omstandigheden zeer vervelend zijn. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u een woning wilt ontruimen. Denk bijvoorbeeld aan een overlijdensgeval, een scheiding of een verhuizing. In elk van de gevallen bieden wij een helpende hand om de woning zorgvuldig te ontruimen.

Wij verzorgen zorgvuldige woning ontruimingen voor bijvoorbeeld ouderen, mindervaliden en hulpbehoevenden na hun verhuizing, en voor nabestaanden na een overlijden.

  • Wij beschikken over mankracht, en het vervoer, om deze klus voor u op te lossen.
  • In overleg komen wij de goederen gratis ophalen.

U doneert dan de goederen aan ons. Achtergelaten bruikbare goederen krijgen een nieuwe bestemming via kringloop “OaleBoudel.com”, en niet- bruikbare goederen worden netjes en verantwoord afgevoerd en verwerkt. U steunt hiermee een goed doel, want wij werken bij “STIZ.org”, met mensen die hun dagbesteding bij ons komen doen. In onze projecten met een familiare sfeer, werken wij met onze mensen aan persoonlijke ontwikkeling.

Er moet iemand aanwezig zijn op het dagdeel van de afspraak. Als er niemand aanwezig is worden de goederen niet meegenomen. De goederen dienen binnenshuis aangeboden te worden. Goederen die op straat of in de tuin zijn gezet worden niet meegenomen.

Voor meer vragen over de voorwaarden kunt u telefonisch, of via e-mail, contact met ons opnemen.

ADRES

Boterdiep 85

9712 LL Groningen

Telefoon 050-3640114