Bezorgen

De goederen die u in onze winkel “Oale Boudel” heeft gekocht, kunnen wij voor u bezorgen op uw adres. Wij beschikken over een vracht bus.

BUITEN STAD GRONINGEN

Buiten de stad Groningen:

€ 20,- tot 30 kilometer van de stad Groningen.

IN DE STAD GRONINGEN

Wij rekenen voor het bezorgen van goederen, in de stad Groningen € 10,-

 

MEER DAN 30 KILOMETER

Verder dan 30 kilometer:

€ 20,- plus € 0,50 per kilometer, voor het aantal kilometers meer dan 30 kilometer.

VOORWAARDEN VOOR BEZORGEN

Deze bezorgkosten worden bij aankoop direct betaald bij de kassa. Het is ook mogelijk een aanbetaling te doen en het restant contact te betalen bij aflevering.

Meubels en dergelijke worden niet door ons gedemonteerd, wij kunnen dit wel voor u doen. U betaald hiervoor € 15,00 per uur.

BEZORGEN BEGANE GROND
De medewerkers bezorgen uw goederen thuis, ook inpandig,  echter moet de plek goed te bereiken zijn.

BEZORGEN ETAGE
Wij bezorgen de goederen op een etage, maar dan moet uw huis wel beschikken over een lift. De goederen moeten wel kunnen passen in de lift. Daarom is het belangrijk dit eerst op te meten.

ETAGE ZONDER LIFT

Het is mogelijk om u te helpen bij het bezorgen, van grote goederen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Een voorbeeld hiervan is: een grote kast dient geplaatst te worden op de eerste etage via een inpandige draaitrap. Indien de kast wel – via de trap – door de opening past. Dan rekenen wij hiervoor € 15,00 per persoon, per uur, wij zijn met minimaal 2 personen, u betaald € 30,00. Als de klus binnen 1 uur opgelost kan worden. Bovenop de bezorgkosten.

Indien de kast niet – via de trap – door de opening past. Dan moeten wij een buitenlift huren, de kosten hiervan dienen door u te worden betaald. Plus € 15,00 per persoon, per uur, wij zijn met minimaal 2 personen. Kosten indicatie: als de klus binnen 1 uur opgelost kan worden, ongeveer € 85,00. Bovenop de bezorgkosten.

ADRES

Boterdiep 85

9712 LL Groningen

Telefoon 050-3640114

E-MAIL VERSTUREN